Ceger

U Univerexportu na adresi Nehruova 68b u Beogradu dostupne Smartsy pametne kućice za pse „Uživajte u kupovini, a vaš ljubimac u hladovini!“

U Univerexportu na adresi Nehruova 68b u Beogradu, od sada su dostupne Smartsy pametne kućice za pse, koje će vlasnicima pasa pružiti mogućnost rasterećene kupovine dok njihovi ljubimci vreme provode na sigurnom i bezbednom mestu i to potpuno besplatno.

Univerexport prepoznao je potrebe potrošača koji su vlasnici pasa i u saradnji sa partnerima implementirao je inovativno rešenje – Smartsy kućice za pse. Opremljene najnovijom tehnologijom i senzorima, Smartsy kućice nude vlasnicima pasa ono što im je najpotrebnije dok su razdvojeni od svojih ljubimaca: bezbrižnost.

Zahvaljujući ovoj inovaciji vlasnici pasa će moći sa svojim kućnim ljubimcima da obavljaju kupovinu bez žurbe i nelagodnosti jer će njihov ljubimac biti na udobnom mestu. Sve što je potrebno uraditi jeste preuzeti Smartsy aplikaciju preko Google Play i App Store koja je potpuno besplatna i jednostavna za korišćenje.

Osim sigurnosne brave koja se automatski zaključava, toplotne i zvučne izolacije, Smartsy nudi i napredne funkcije poput kamerice preko koje se može pratiti stanje psa u realnom vremenu, sisteme za održavanje optimalne temperature, UV lampe koja je tu da steriliše prostor posle svake upotrebe, kao i mnoge druge.

Sve ove funkcije osmišljene su da pruže ne samo fizičku zaštitu i udobnost za pse, već i stanje spokoja za vlasnike koji obavljaju kupovinu, znajući da su njihovi ljubimci uvek na bezbednom.

Smartsy kućice za pse su inovacija podržana od strane Naučno Tehnološkog parka Beograd, NALED-a, Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Inovacionog Fonda Republike Srbije. Pametne kućice za pse su implementirane u saradnji sa partnerima iz Smartsy i Mars Petcare, a od sada su dostupne samo u Univerexportu.

Uživajte u kupovini, a vaš ljubimac u hladovini!

Teme