Ceger

Univerexport dobitnik žiga „NOPS – Provereno sigurna kupovina“ koji dodeljuje Nacionalna organizacija potrošača Srbije

Kompanija Univerexport dobitnik je žiga „NOPS – Provereno sigurna kupovina“ koji dodeljuje Nacionalna organizacija potrošača Srbije (NOPS).

Ovaj žig predstavlja garanciju proverene, sigurne kupovine i fer odnosa prema potrošačima, a Univerexportu je dodeljen kao još jedna potvrda kvaliteta i pouzdanosti. Poverenje potrošača jedan je od primarnih postulata kompanije Univerexport pa je s tim u vezi ovaj žig za Univerexport još važniji.

Pored širokog asortimana artikala, Univerexport u svojoj ponudi ima i proizvode iz svoje lične proizvodnje, a to su sveže meso i mesni delikatesi Bačka, organski Organa proizvodi i pršut i vino Vučurević.

Kako ističu iz kompanije lična proizvodnja nastala je upravo iz želje da se u okviru ponude nađu proizvodi čiji put pratimo od prvih faza proizvodnje, pa sve do police u marketima, kako bismo bili još sigurniji u kvalitet proizvoda koje nudimo kupcima. Pored lične proizvodnje, potrošačima su na raspolaganju i naše robne marke koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

Kvalitet ovih proizvoda već je prepoznat, a žig je objedinio sve uložene napore u cilju izgradnje najvećeg domaćeg trgovinskog lanca kojem potrošači veruju.

Teme