Osiguranje

„ČUVAR KUĆE“ „Dunav osiguranja“ štiti dom od štete

Dunav osiguranje

Polisa „Čuvar kuće“ „Dunav osiguranja“ štiti dom od štete koja može nastati usled požara, elementarne nepogode poput udara groma, oluje, grada, zemljotresa, poplave i bujice; potom od eksplozije, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, loma stakala i instalacija, pada letelice, udara sopstvenog motornog vozila u osigurani građevinski objekat i drugih brojnih rizika iznenađenja… Ono najvažnije jeste da „Čuvar kuće“ čuva i članove domaćinstva od nezgode i odgovornosti.

Posebna pogodnost koju pruža polisa „Čuvar kuće“ u slučaju štete od požara ogleda se u pokriću troškova privremenog smeštaja i prevoza neoštećenih pokretnosti u iznosu do 500 evra. Paket pokriva i troškove preventivne zamene brave u slučaju nestanka ključeva u iznosu do 100 evra, a tu je i gratis osiguranje za pomoćne prostorije i stvari u njima, ali i osiguranje novorođenog člana domaćinstva, kaže se u saopštenju „Dunav osiguranja“.

Da li je veliko mesečno izdvajanje od oko 300 ili 550 dinara za osiguranje stana površine 50m2, u zavisnosti od brojnih rizika koji se mogu dogoditi? Visina premije zavisi od vrednosti vaše imovine i površine stambenog objekta, uz moguće popuste i dodatne pogodnosti, a način plaćanja birate sami, u skladu sa svojim mogućnostima – može biti mesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje.

Ukoliko u sklopu osnovnog paketa „Čuvar kuće“ osigurate stan površine 50m2 :

– suma osiguranja za stambeni objekat po toj polisi iznosiće 3.000.000 dinara, 

– suma osiguranja za stvari u domaćinstvu 600.000 dinara, a visina premije oko 300 dinara mesečno.

 

Teme