Selo&Planina&Grad

PRVA U REGIONU Jahorina otvorila SKI SEZONU

Foto: OC Jahorina

Olimpijski centar Jahorina zvanično je pustilo skijalište u rad. Zahvaljujući novim snežnim padavinama, pogodnoj temperaturi a najviše sistemu za osnežavanje, ponovo prva u regionu Jahorina spremno dočekuje sve ljubitelje snežnih aktivnosti.

„Pratimo situaciju, sistem za osnežavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice. Šestosed Poljice je takođe u pogonu ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem. Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnežavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad, na stari dan Republike“, rekao je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Radno vreme ski centra je od 9:00 do 16:00 časova za dnevno i 18:00 do 21:00 čas za noćno skijanje. Popust od 70% važiće na dnevne i dnevno noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan a kupovina karata je moguća na prodajnom mestu Poljice. Olimpijski centar Jahorina apeluje na sve skijaše i posetioce da se tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mera, da budu odgovorni prema sebi  i drugima ali i da uživaju u snježnim radostima i jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.  

Teme