Foto: Pixabay.com
Preduzetništvo

Dan otvorenih vrata za preduzetnike PREDSTAVLJANJE programa podrške za nabavku opreme i ulazak u lance dobavljača, link za praćenje događaja

Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) organizuje “Dan otvorenih vrata za preduzetnike“ u cilju informisanja preduzetnika o dostupnim izvorima finansiranja i programima koji su raspisani za ovu godinu.

Skup će uvodnim obraćanjima otvoriti Branislava Simanić, direktor Sektora preduzetništva PKS, Milan Ljušić, državni sekretar Ministarstva privrede i Siniša Knežević, zamenik direktora NSZ Filijale za Grad Beograd.

Programe podrške za MMSPP Ministarstva privrede redstaviće Aleksandra Vučetić iz Sektora za razvoj MSPP u Ministarstvu privrede RS, dok će Dževida Ninkov, direktor Sektora kredita Fonda za razvoj RS predstaviti programe podrške koji su na raspolaganju preko Fonda za razvoj RS, saopštila je Komora.

Preduzetnicima će biti predstavljeni i programi podrške za nabavku opreme i ulazak u lance dobavljača, kao i standardizovani setovi usluga za mlade i žene preduzetnice koji su na raspolaganju preko Razvojne agencije Srbije. Aktuelne programe u okviru Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) predstaviće Vesna Živković-Kostić, načelnik Odeljenja za programe zapošljavanja i preduzetništvo u beogradskoj filijali NSZ.

Link za praćenje događaja je: https://us02web.zoom.us/j/83906347440?pwd=YVRmRVFRaUdmRkFFeDRČjFmZHJ1QT09

Teme