Selo&Planina&Grad

OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA promoviše zimsku sezonu u Podgorici 29. i 30. oktobra u TC Delta

Olimpijski centar Jahorina organizuje promociju zimske sezone u Podgorici, 29. i 30. oktobra u TC Delta na adresi Cetinjski put b.b.


U okviru ovog događaja, OC „Jahorina“ će predstaviti nove investicije i zanimljive sadržaje u kojima svi Podgoričani mogu da uživaju tokom zimske sezone na Jahorini. Na Jahorini se trenutno gradi više nego ikada, a kao rezultat za predstojeću zimsku sezonu, Jahorina će biti skijalište broj 1 u ovom delu Evrope, sa do sada najboljom ponudom za skijaše i ljubitelje zime na planini. Konkretno radi se na izgradnji čak 5 novih instalacija koje će kapacitet skijališta povećati za duplo, za čak 9.500 skijaša na sat. Gradi se čak 5 novih zičara od kojih je najveća investicija kabinska gondola Poljice sa svetlosnim efektima i moderno dizajniranim stanicama I kabinama. Potom, novih 7 km sistema za osnežavanje, proširenju Olimpijskog bara, rasveti staze Novak Đoković, remontu dvoseda Ogorjelica, izgrađen je i zip line i ambijentalno uređen gornji deo planine.


Svi zainteresovani građani mogu da posete štand OC Jahorina i da se informišu u petak i subotu u periodu od 13:00 do 19:00 časova. Pored toga, pripremljena su  i brojna iznenađenja za sve.

Teme