Ceger

UNIVER ORGANA U NOVOM SADU Probrani ORGANSKI atrikli na jednom mestu

Foto: Univerexport

Od srca organsko, sa dušom zanatsko, u znak dobrodošlice želimo svim našim potrošačima od 23. decembra na adresi Nikole Pašića 25 u Novom Sadu, kada su vrata naše nove radnje, Univer Organa, postala širom otvorena za nove priče koje ćemo graditi upravo sa njima.

Pored naših proizvoda koje smo našim rukama napravili i s ljubavlju uzgajali, asortiman će činiti i probrani organski artikli iz različitih kategorija: voće i povrće, meso, mlečno, kao i sve ono što vam duša poželi, a srce bira: Organa proizvodi sa našeg imanju u Liparu (ulje, brašno, cvekla, tikvice, krompir, luk), pršut Vučurević sušen na svežini fruškogorskog vazduha, bez dima, vino Vučurević sa zlatnom medaljom kvaliteta, Bačkino sveže meso i delikatesi kao prva ponos ili prva ljubav svega onoga što je Univerexport tokom godina gradio i zbog čega je postao drugačiji od svih ostalih trgovinskih lanaca, saopštili su iz Univerexporta.

Pročitajte još

UNIVEREXPORT domaći lanac sa sopstvenom ORGANSKOM proizvodnjom na čak 55 hektara

Kada nepca traže najfinije ukuse, mi kažemo – probajte!

Pored prodaje, u potrazi za domaćim jelom, skuvanim kao kod kuće, kao i receptima naše tradicionalne kuhinje koji su možda zaboravljeni, pripremaju se jela od artikala iz same radnje, koje potrošači mogu kupiti “za poneti“, i uživati u vrhunskim ukusima u svojim domovima.

Pored toga što prodajemo domaće, mi i proizvodimo domaće.

Teme