Foto: Univerexport
Ceger

UNIVEREXPORT stigao u Kovin

Kompanija Univerexport otvorila je 9. novembra svoj prvi maloprodajni objekat u Kovinu, na adresi JNA 6. Ovo je ujedno i 194. objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, koji je na dan otvaranja za potrošače u Kovinu pripremio poklone za prvih 200 kupaca u vidu poklon paketa i cegera, kao i gratis kupovine za svakog 50. potrošača. Takođe, u periodu od 9. do 22. novembra kupce očekuje specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu u Kovinu.

Novootvoreni objekat se prostire na preko 440 kvadrata prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 5000 artikala. Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe, ali i na mnogo složenije zahteve potrošača. U objektu je dostupno i odeljenje pekare, sa uvek svežim pecivima, odeljenje delikatesa, mini delikatesa, mlečnih proizvoda, voća i povrća, hlađenih napitaka, itd.

Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje – to su organski proizvodi, sa naše zemlje, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje stiže od naše farme do radnje za 48h i nikada nije zamrzavano. Širinu ponude upotpunjuju i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

Dolaskom u Kovin Univerexport je doneo i 12 novih radnih mesta, a novozaposleni u Univerexport-u će dočekivati svoje komšije svakog dana od 7 do 21h.

Otvaranje objekta u Kovinu deo je strategije širenja Univerexport mreže maloprodajnih objekata, a sve u cilju zadovoljstva potrošača širom Srbije.

Teme