Selo&Planina&Grad

SKUPŠTINA AKCIONARA A.D. OC „JAHORINA“ I u uslovima pandemije rekordna ski sezona, novi planovi i investicije

Dana 15. marta održana je 38. redovna Skupština akcionara A.D. OC “Jahorina” Pale na Jahorini, uz prisustvo Ministra za trgovinu i turizam u Vladi Republike Srpske, Suzane Gašić. Glavna tačka dnevnog reda je bila usvajanje Plana poslovanja A.D. OC „Jahorina” Pale za 2021. godinu sa posebnim akcentom na nastavak investicionog programa i ulaganja u Jahorinu.

Dejan Ljevnaić

Nakon izlaganja direktora Olimpijskog centra Jahorina, Dejana Ljevnaića, koji je saopštio poslovne rezultate OC Jahorina, koji su i ove godine u uslovima pandemije korona virusa bolji od prethodnih rekordnih godina i koji je obrazložio opravdanost i kriterijum za odabir novih investiicja i planova, članovi Skupštine akcionara su većinski izglasali i usvojili Program poslovanja i investicija za predstojeću godinu.
Iz Olimpijskog centra Jahorina su ovim povodom izrazili veliku zahvalnost Ministru trgovine i turizma Suzani Gašić, Premijeru Republike Srpske, Radovanu VIškoviću i Predsedavajućem Predsedništva Bosne i Hercegovine, Miloradu Dodiku na podršci i poverenju i naglasili da će nastaviti predano da rade na razvoju Jahorine i čitave regije.

Teme