Selo&Planina&Grad

EARLY BIRD prijava za JAHORINA ULTRA TRAIL još dva dana

Foto: OC Jahorina

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila po promotivnim cenama od 100 KM ili 52 evra za Ultra, 80 KM ili 41 evra za Maxi, i 40 KM ili 21 evra za Mini trail trku moguće su do 31. marta Do sada je pristiglo 110 prijava i organizatori pozivaju sve trkače da se prijave jer im u organizacinom smislu pripremamaju najbolje trail takmičenje do sada.

Sve trkače očekuje poseban doživljaj i rute koje prolaze najlepšim predelima Jahorine, Bjelašnice, Trebavića i Ravne planine. Ovogodišnji Jahorina ultra trail je koncipiran kao dvodnevno takmičenje a održaće se 24. i 25. jula. Takmičari će se ove godine moći oprobati u tri trke različite dužine: Ultra, Maxi i Mini Trail – posebna zanimljivost je da Maxi trka startuje sa Bjelašnice.


Organizatori garantuju dobru zabavu i sjajno trkačko iskustvo na stazama gdje ljepota sreće izazov i pozivaju trkače da izvrše svoje prijave i uplate na sajtu www.jahorinatrail.com po promotivnim cenama koje važe do ponoći 31. marta. Sve učesnike JUT-a očekuje vredan startni paket u kom osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vredan poklon organizatora i vaučere hranu i piće, te vožnju letnjim atrakcijama na Jahorini, navode u OC Jahorina.

Teme