Banke

ŠTA omogućava Mastercard® PLATINIUM kreditna kartica – NAJEKSKLUZIVNIJA na tržištu Srbije

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom Mastercard obogatila svoj kartičarski portfolio Mastercard® Platinum kreditnom karticom, najekskluzivnijom platnom karticom na tržištu Srbije. 

Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica obezbeđuje niz specijalnih pogodnosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa jer je kreirana na način da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata.

Koje usluge omogućava korisniku?

Među njima se izdvajaju: usluga ličnog konsijerža koji je korisnicima kartice na raspolaganju 24 časa dnevno 7 dana u nedelji kao pomoć u rešavanju upita širokog opsega, flight delay pass za ulazak u VIP salone, pristup internetu širom sveta, odložena plaćanja do 24 rate bez kamate i posebni popusti i pogodnosti. Posebno smo samo za korisnike Banca Intesa Mastercard Platinum kreditne kartice, po prvi put omogućili da pored nabrojanih privilegija, odaberu i jedan od posebnih lokalnih benefita: FitPass članarinu za sve koji žele da se rekreiraju, ljubiteljima skijanja Skipass propusnicu za skijališta na Kopaoniku, kao i besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala.  

„Kako bismo išli u korak sa potrebama i očekivanjima klijenata, kao dugogodišnji lider i banka koja postavlja standarde u poslovanju na tržištu Srbije, u saradnji sa Mastercard ponudili smo našim klijentima unapređene usluge i superiorne pogodnosti koje prate njihov moderan životni stil. Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica dizajnirana je tako da odgovori svim zahtevima klijenata kroz spektar prestižnih usluga, pružajući im u isto vreme jednostavnost, sigurnost i brzinu bezgotovinskog načina života“, izjavio je Darko Popović, član  Izvršnog odbora Banca Intesa. 

Sinonim za Mastercard su neprocenjiva iskustva i drago mi je što smo sa našim dugogodišnjim partnerom, Banca Intesa, korisnicima ponudili jedno prestižno i veoma praktično rešenje za bezgotovinska plaćanja kakva je Banca Intesa Mastercard Platinum kartica. Pored pristupa neprocenjivim iskustvima na platformi Priceless.com i brojnim pogodnostima vezanim za putovanja, korisnici ove kartice mogu da se oslone i na Apple Pay mobilna plaćanja, tako da na raspolaganju imaju multifunkcionalni proizvod koji na najbolji način spaja atraktivnost, praktičnost i sigurnost i prilagođava ga digitalnom dobu“, rekla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard. 

Kome je namenjena?

Banca Intesa Mastercard Platinum kreditna kartica namenjena je korisnicima koji često putuju jer im je na raspolaganju usluga konsijerža, pouzdanog tima profesionalaca uvek spremnih da brzo i efikasno pronađu rešenje za upite koji se odnose na svakodnevni život, slobodno vreme, razonodu i putovanja 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored toga, u slučaju kašnjenja leta duže od 1h, za korisnika kartice i dodatne tri osobe koje putuju sa korisnikom, na raspolaganju je pristup u preko 1100 VIP aerodromskih salona širom sveta. Uz Banca Intesa Mastercard Platinum kreditnu karticu klijenti imaju mogućnost neograničenog pristupa internetu na preko milion hotspot tačaka na svetu, kao i tokom odabranih avionskih letova za najviše četiri uređaja. U bilo kom slobodnom trenutku, u 30 gradova širom Srbije, svi korisnici kartice se mogu oprobati u 70 različitih sportskih disciplina uz FitPass članarina ili iskoristiti SkiPass propusnice u trajanju od po 3 dana vikenda, u periodu petak – nedelja, tokom pojedinačne skijaške sezone na skijalištu na Kopaoniku. Dodatno za sve ljubitelje sporta na raspolaganju je Arena Cloud – Gold paket  koji omogućava korišćenje Arena Sport kanala, kao i pristup velikom broju ostalih TV kanala i naslovima iz video kluba. 

Dodatne usluge do 30. juna 2022.

Dodatno, korisnike ove prestižne kartice do 30. juna 2022. godine očekuje i potpuno besplatno korišćenje dve inovativne digitalne usluge – PressReader, digitalnog kioska kroz koji korisnici imaju pristup mnogobrojnim prestižnim međunarodnim časopisima, i Digital Bodyguard, aplikaciji za sigurnosne informacije i upozorenja u realnom vremenu. Pored svega nabrojanog, tu su i odložena plaćanja, do 24 rate bez kamate, ali i posebni popusti i pogodnosti.

Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od preko 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2 odsto u broju transakcija i sa 25,4 odsto u prometu platnim karticama u zemlji, odnosno sa 28,1 odsto u broju transakcija i sa 24,9 odsto u prometu platnim karticama u inostranstvu.

Teme