Selo&Planina&Grad

HILJADU SKIJA ZA NAŠU DECU OC Jahorina podelila 25 pari skija najmlađima

Akcijom „Hiljadu skija za našu djecu“ podeljeno je 25 pari skija a direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić nije krio sreću jer njegova zamisao izmamila osmeh na lice najmlađih.

„Presrećan sam jer stvaramo nove skijaše. Osnovni motiv ove akcije je da razbijemo predrasudu da je skijanje samo za bogate. Svi treba da uživamo u blagodetima prirode i planine a posebno najmlađi jer to utiče na njihov rast i razvoj. Ova zimska sezona na Jahorini je najuspešnija prema svim parametrima ali sav taj uspeh je uzalud ukoliko ga ne podelimo sa nekim. Mi biramo decu da oni budu ti sa kojima delimo sve naše uspehe i koji su u stvari naši najbolji ambasadori. Prethodno smo u okviru akcije „Budi dijete Jahorine“ podelili više od 3.000 besplatnih ski karata za decu a sada dijelimo 1.000 pari skija putem zanimljivog izazova koji se odvija na instagram profilu @dejanljevnaic. Siguran sam da ćemo ovom i sličnim akcijama koje realizujemo stvoriti nove skijaše koji će možda jednog dana braniti boje naše zastave i osvajati medalje“, rekao je Dejan Ljevnaić.


Ljevnaić je rekao i da su od samog početka ove akcije naišli na veliko razumijevanje i podršku te da svako ko želi da se uključi bilo obezbjeđivanjem sredstava, skija ili promocijom akcije to može učiniti ukoliko se javi putem maila na adresu marketing@oc-jahorina.com.  

„Veliku zahvalnost dugujem i divinim ljudima predsedniku našeg nadzornog odbora Nedeljku Eleku, arhitekti Novici Motiki kao i partnerima Beosport, Planet bike, NGN, Ministarstvu Zdravlja  u Vladi RS, AlpeAdria, Nova Oprema, Dorina, Amiga, Bekament, Blic, Dnevni Avaz, Klix koji su prepoznali značaj ove akcije i koji zajedno sa nama rade na popularizaciji skijanja i promociji zdravih životnih vrednosti. Siguran sam da ćemo svi zajedno uticati na to da stvorimo bolju, lepšu i zdraviju budućnost za našu djecu“, dodao je Ljevanić.

Teme