Naša priča

EUROBANKA DIREKTNA novi modeli štednje sa izuzetno atraktivnim kamatnim stopama i modelima prilagođenim klijentima

Foto: www.pixabay.com

Svakodnevni život donosi mnogo promena i situacija koje ne možemo unapred da predvidimo. Troškovi i prioriteti se često menjaju pa je planiranje budžeta važno za ostvarivanje dugoročnih finansijskih ciljeva. Štednja je zato temelj „finansijske kuće“ i trebalo bi da bude pažljivo planirana kako bi obezbedila dugoročnu stabilnost kućnog budžeta.

Kada birate bankarske proizvode, važno je da imate podršku za postizanje finansijske sigurnosti i uspeha. Bez obzira na to za šta želite da uštedite – za buduće planove, obrazovanje dece, opremanje kuće ili za neke neočekivane troškove, Eurobank Direktna nudi različite opcije štednje prilagođene vašim potrebama. Atraktivne kamatne stope i raznovrsni modeli štednje predstavljaju ključ za unapređenje vaših finansija i ostvarivanje budućih ciljeva.

Ove jeseni Eurobank Direktna tržištu je ponudila nove modele štednje, sa izuzetno atraktivnim kamatnim stopama i modelima prilagođenim različitim klijentima, njihovim finansijskim potrebama. „Atraktivnim paketom štednje potvrđujemo da je Eurobank Direktna pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana. Naša želja je da i postojećim, ali i novim klijentima ponudimo što povoljnije uslove kako bi ostvarili svoje finansijske planove uz našu podršku. Pružili smo klijentima priliku da oroče svoj novac uz posebne, atraktivne kamatne stope za štednju u evrima, prilagođenu njihovim potrebama”, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Aktuelna ponuda štednje u Eurobank Direktnoj donosi nominalne kamatne stope koje idu čak do 4,5% za štednju u evrima, uz efektivnu kamatnu stopu od 3,8% na godišnjem nivou. Oročeni period za štednju u evrima iznosi 25 meseci, pružajući klijentima Eurobank Direktne stabilan rast njihovih finansija. Osim toga, banka je pripremila i atraktivne kamatne stope za kraće periode oročenja, a više informacija klijenti mogu dobiti u najbližoj ekspozituri, na sajtu www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.

Teme