Selo&Planina&Grad

NAJUSPEŠNIJA letnja sezona u istoriji JAHORINE Od 20. septembra počinje preprodaja ski-karata

„Jahorina je ovog leta domaćin nezapamćenom broju posetilaca. Danas, na 79 dan rada, beležimo promet od gotovo 1.900.000 KM. Kod svih parametara koje pratimo primetili smo ogroman rast. U odnosu na prošlu letnju sezonu, beležimo povećanje prometa za 61 odsto. Ove impresivne brojke rezultat su napornog i predanog rada. Prema najavama meteorologa u narednom periodu nas očekuju lepi jesenji dani pa pozivam sve da nas posete i iskoriste svoje vreme na kvalitetan način“, rekao je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Kraj leta ne donosi kraj sezone, nsadržaji će nastaviti s radom, ali od 23. septembra, radiće samo vikendima.

„Razlog da posetite Jahorinu je i popust od 50% na sve sadržaje koji je važiti 16. i 17. septembra. Dok će svi građani Istočnog Sarajeva, imati priliku da 17. septembra uživaju u svim sadržajima iz naše ponude, potpuno besplatno. Radno vreme naših sadržaja svaki dan je od 10:00 do 18:00 časova. Iskoristio bih ovu  priliku i da najavim pretprodaju ski-karata za predstojeću zimsku sezonu. Od 20. septembra imaćete priliku da kupite vaše karte na sniženju od 10%. Pozivam sve skijaše da iskoriste ovu pogodnost i da uživaju u mnogobrojnim novitetima koje spremamo za njih“ – dodao je on.

Predsednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina, Nedeljko Elek najavio je akciju „Budi dijete Jahorine“ i pozvao sve mališane da se prijave i provedu zimu na planini.

Teme