Selo&Planina&Grad

OLIMPIJSKA LEPOTICA EPICENTAR SKIJAŠKOG SVETA Od 6. do 9. oktobra DIGITAL SNOW KONFERENCIJA na JAHORINI, specijalni gost Tina Maze

Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina

Olimpijski Centar Jahorina sa ponosom najavljuje Digital Snow konferenciju, koja će se održati od 6. oktobra do 9. oktobra. Ova konferencija predstavlja vrhunac svetskog skijaškog biznisa i okupiće stručnjake iz različitih oblasti kako bi zajedno istražili najnovije inovacije, poslovne mogućnosti i perspektive za budućnost industrije skijanja, kaže Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Nije tajna da je Jahorina već dugo poznata po svojim izvanrednim skijaškim terenima i bogatoj tradiciji zimskih sportova. Ali sada, sa zadovoljstvom mogu saopštiti da će Jahorina postati epicentar svetskog skijaškog biznisa tokom Digital Snow konferencije. Očekujemo dolazak stručnjaka iz svih krajeva sveta, spremnih da razmene svoja iskustva i doprinesu razvoju ove brzorastuće industrije.

Panelisti iz zemalja regiona

Naši panelisti su vodeći stručnjaci u svojim oblastima, među kojima će biti naši partneri iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Bugarske uključujući proizvođače opreme, menadžere skijaških centara, marketinške stručnjake i mnoge druge. Očekujemo živahne diskusije, razmenu ideja i stvaranje novih partnerstava tokom ovog događaja.

Kroz naše panele, upoznaćemo vas sa najnovijim tehnološkim inovacijama koje će oblikovati budućnost skijanja. Sa stručnjacima iz oblasti, istraživaćemo nove tehnike za unapređenje skijaškog iskustva.

Konferencija pruža priliku za umrežavanje i stvaranje poslovnih kontakata. Upoznaćete poslovne lidere iz ove industrije i otvoriti vrata novim poslovnim prilikama.

Specijalni gost Tina Maze

Među velikim imenima stručnjaka na Digital Snow konferenciji će biti čast ugostiti jedno od najsvetlijih imena u svetu skijanja – Tinu Maze. Gospođa Maze je olimpijska šampionka i legendarna figura u svetu skijanja i sporta uopšteno.

Njeno učešće na konferenciji će dodatno obogatiti naše razgovore i omogućiti nam da dublje razumemo kako se skijaški svet menja i razvija. Radujemo se što ćemo imati priliku čuti njene perspektive i savete, jer verujemo da će njen doprinos biti inspiracija za sve nas u ovom brzorastućem sektoru.

Osim inspirativnih panela i diskusija, sa ponosom najavljujem i promociju drugog po redu časopisa o skijanju. Ovaj časopis će biti odličan izvor informacija i inspiracije za sve ljubitelje skijanja i planinarenja.

Kako bi se ova konferencija završila u velikom stilu, pozivamo vas i na nezaboravni party koji će uključivati nastup jedne od velikih zvezda domaće muzičke scene. Očekuje vas noć puna zabave, muzike i nezaboravnih trenutaka, i zbog toga ne propustite ovaj spektakularni završetak našeg događaja.

Jahorina epicentar skijaškog sveta

Digital Snow Konferencija obećava da će biti mesto gde se susreću tradicija i inovacija, a Jahorina će postati epicentar skijaškog sveta tokom njenog trajanja.

Pozivam sve zainteresovane da se pridruže ovom spektakularnom događaju i zajedno oblikuju budućnost skijaške industrije. Za više informacija o konferenciji, posetite našu zvaničnu web stranicu.

Neka Jahorina postane vaša destinacija ovog oktobra, i zajedno ćemo oblikovati budućnost skijanja!

Takođe, s ponosom obaveštavamo javnost da je interesovanje za ski sezonu na Jahorini u porastu, čemu nam svedoči podatak o broju prodatih karata u dosadašnjem delu pretprodaje. Ovim se potvrđuje pozicija Jahorine kao vodeće destinacije za zimski odmor. Zahvaljujući izuzetnom interesovanju tokom pretprodaje karata, sve pripreme su u punom jeku kako bismo dočekali naše drage goste.

Osim toga, sa zadovoljstvom objavljujemo da su naše promocije privukle pažnju iz različitih delova sveta. Očekujemo velik broj posetilaca iz Londona, Kine, Turske, Rumunije i Mađarske, što će doprineti internacionalnom šarmu Jahorine. Spremni smo da pružimo nezaboravan doživljaj svima koji nas posete, i radujemo se što ćemo zajedno sa našim gostima stvarati uspomene koje će ostati za ceo život.

Hvala svima koji su prepoznali lepotu i atraktivnost Jahorine, te što su izabrali da provedu svoj zimski odmor na našem predivnom skijalištu. Sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone i sve što nam donosi.

Teme